Auto Cleaning

Created with Sketch.

Cleaning in de breedste zin van het woord.

Natuurlijk kunnen we ieder voertuig wassen en poetsen. Krassen kunnen we polijsten. We beschikken over alle middelen en jarenlange ervaring om uw voertuig weer nieuwstaat te brengen. Maar dat houdt niet op bij de buitenkant: ook het interieur kunnen we reconditioneren zodat u zich bij instappen in een nieuw auto waant!

Wassen en poetsen

We laten uw voertuig er weer als nieuw uit zien, met een prachtige, diepe showroomglans.

Polijsten

Krassen in de lak kunnen we polijsten. Hiervoor gebruiken we een polijstmachine. Met dit apparaat herstellen we ook verweerde of doffe lak.

Interieur reinigen

ieder voertuig dat we afleveren, moet 100 punten zijn. Daar hoort natuurlijk ook de binnenkant bij. We reinigen ieder oppervlak en alle hoekjes en gaatjes. Ons streven is dat als u instapt, u denkt dat u in het verkeerde (gloednieuwe!) voertuig bent gaan zitten.

Spotrepair en schadeherstel

Behalve poetsen en polijsten kunnen we ook kleine schades herstellen zonder spuiten (spotrepair). Ook bij omvangrijkere schades kunnen we u ontzorgen door het schadeherstel traject voor u te regelen. Alles om u te ontzorgen!

Alle voer- en vaartuigen

Zit er lak op? Dan kunnen wij het reinigen en poetsen. Behalve personenauto’s, bedrijfswagens en trucks kunt u ook bij ons terecht met uw landbouwvoertuig, camper, boot, caravan, etc.

Gun uzelf een “nieuwe” auto!

Als u uitgekeken bent op uw huidige automobiel en een nieuwe overweegt, laat hem door ons herstellen in nieuwstaat. U zult er in elk geval een betere prijs voor krijgen, maar het is niet onwaarschjinlijk dat u hem gewoon zelf wilt houden!