Lakverzegeling

Created with Sketch.

Een tweede huid voor uw auto: 3 jaar garantie * op een professioneel lakpantser

Een ondoordringbare beschermlaag op uw auto, die uw lak beschermt tegen zon, hagel, ijs en sneeuw. Uw auto wordt minder snel vies, is zeer gemakkelijk te reinigen en behoudt langer zijn waarde. Bij lakpantsers op nieuwe auto’s of auto’s jonger dan 5 jaar geven we maar liefst 3 jaar garantie.

Een lakpantser, ook wel lakverzegeling genoemd, is een behandeling waarbij uw auto voor lange tijd beschermd is. Vuil hecht zich minder snel en wat toch blijft zitten, veeg je er zo af. Daarbij krijgt het voertuig een mooie, diepe glans.

Deze behandeling gaat verder dan een wax: in feite is het een dunne, maar keiharde acryl-laag die een vrijwel ondoordringbare, tweede huid vormt voor uw auto en deze beschermt tegen vuil, water, zon, sneeuw en hagel.

Voorkom waardedaling van uw auto

Een lakpantser is een goede investering voor het waardebehoud van uw auto. Het zal zich op de lange termijn uitbetalen, zeker bij voertuigen in het hogere segment. Bij behandelingen op nieuwe auto’s en auto’s jonger dan 5 jaar geven we dan ook 3 jaar garantie op de lakverzegeling.

Onderhoud

Een lakverzegeling is een een prachtige oplossing maar geen wondermiddel – de auto heeft nog steeds regulier onderhoud nodig, dus een wasbeurt zo nu en dan. Uiteraard kan dat ook bij ons, bijvoorbeeld met ons wasabonnement. Maar u zult merken dat het minder vaak nodig is en dat reinigen ook veel makkelijker gaat.

Hoe werkt het?

Het aanbrengen van de lakverzegeling kan pas na een grondige reiniging van de auto. Dat doen we dus eerst. Daarna wordt de lakverzegeling in een aantal stappen aangebracht. Het hele proces inclusief droogtijden neemt ongeveer anderhalve dag in beslag. Uiteraard kunt u met ons afstemmen hoe laat u de auto brengt zodat u hem zo kort mogelijk hoeft te missen.

Soorten coatings

Behalve standaard lakverzegeling is het ook mogelijk om uw voertuig te voorzien van glascoating of keramische coating. Kom gerust langs, zodat we kunnen bespreken wat het beste past bij uw voertuig.

Maak nu een afspraak!

Online of telefonisch. ONLINE AFSPRAAK MAKENLIEVER EVEN BELLEN? DRUK HIER.